Een nieuwe woning kopen of huren in het noorden van Limburg? Bij het immokantoor Lommel van Heylen Vastgoed bent u aan het juiste adres. Wij zijn al vele jaren de referentie in immobiliën in Antwerpen en de Kempen en bieden onze expertise nu ook aan in Limburg. Kom langs op ons nieuw vastgoedkantoor in het centrum van Lommel, niet alleen om te kopen of te huren, ook om uw eigendom te verkopen of te verhuren.

Kantoor Lommel

Kerkstraat 3

2920 Lommel

Vandaag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
Morgen
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
maandag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
dinsdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
woensdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
donderdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
vrijdag
09:00
-
12:30
13:30
-
18:00
zaterdag
09:30
-
12:30
14:00
-
17:00
zondag
Gesloten
Overweeg je om jouw woning te verkopen?

Vraag een gratis schatting aan of maak een afspraak

Makelaar Lommel


Bent u op zoek naar een makelaar in Lommel? Lommel is een van de grootste plaatsen in Noord-Limburg. De vastgoedmarkt is er in volle expansie. Het immokantoor Lommel van Heylen Vastgoed heeft de specialisten die u helpen bij de zoektocht naar uw ideale huis of bij de verkoop of verhuur van uw eigendom.

Bij onze makelaars in Lommel kan u steeds rekenen op de zekerheden van Heylen Vastgoed. Wij doen een gratis schatting van uw pand wanneer u een eigendom wil verkopen. Daarmee krijgt u een goed zicht op wat u van de verkoop kan verwachten.

Bij verkoop of verhuur komen natuurlijk ook juridische aspecten kijken. Daarom bieden we al onze klanten uitgebreide juridische ondersteuning. En via meer dan 15 verschillende kanalen promoten wij uw eigendom online en offline. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we snel uw ideale koper of huurder. 

U wil zelf kopen of huren? Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we uw wensen en mogelijkheden. Daarna gaan de vastgoedmakelaars in Lommel voor u op zoek gaan naar de woning die best bij u past. Voor wie op zoek is naar een woning in het noorden van Limburg is er goed nieuws: de regio is populair, maar het aanbod was zelden zo groot.

Op zoek naar een makelaar in Lommel? Reken op de zekerheden van Heylen Vastgoed en maak nu een afspraak.

Wonen in Lommel


Bent u op zoek naar een immokantoor in Lommel en wil u weten wat wonen in Lommel zo bijzonder maakt? Lommel is een plaats die alles te bieden heeft wat u van een stad verwacht: winkels, restaurants, cafés, scholen en diensten, allemaal op korte afstand van elkaar. Maar Lommel is vooral ook een natuurstad, omringd door bos, heide en water. Hier vindt u rust en ruimte, op een steenworp van grote steden als Turnhout, Eindhoven, Hasselt en Antwerpen.

De omgeving van de stad kenmerkt zich vooral door het uitzonderlijk fijne witzand dat erg gewild is voor de productie van glas. De ontginning ervan leverde prachtige meren op, met grote zandstranden. Het meest gekende is ongetwijfeld de Lommelse Sahara, een schitterend natuurgebied met een woestijnachtig landschap én het warmste plekje van België.

Maar Lommel is ook een bedrijvige stad met grootschalige bedrijventerreinen die zorgen voor een steeds groeiende werkgelegenheid. Door de centrale ligging is de stad zeer gegeerd bij bedrijven die zich willen profileren op de West-Europese markt.

Wonen in Lommel is populair bij iedereen die de voordelen van de stad wil combineren met de rust en de ruimte in de natuur.

Zoekt u een woning in Lommel of omgeving? Het Immokantoor Lommel van Heylen Vastgoed helpt u van A tot Z.

Digitaal kennismaken met Heylen Vastgoed Lommel

Maak digitaal kennis met onze vestiging in Lommel. Wenst u liever een afspraak? Dan staan wij graag klaar voor u!

Afspraak maken Gratis schatting 

Immokantoor Lommel


De medewerkers van het vastgoedkantoor Lommel van Heylen Vastgoed staan steeds voor u klaar wanneer u op zoek bent naar een woning om te kopen, te huren of te verkopen. Onze makelaars in Lommel kennen de vastgoedmarkt door en door.

Ook voor wie wil investeren in vastgoed biedt Lommel veel mogelijkheden. Door de nabijgelegen grens met Nederland groeit de vraag naar vastgoed in Noord-Limburg sterk. Wie vandaag investeert in deze regio ziet de waarde van zijn eigendom flink stijgen.

Dat geldt niet alleen voor Lommel zelf, ook in de omringende gemeenten als Beringen, Genk, Ham, Pelt, Hasselt of Grote Brogel is de vastgoedmarkt volop in beweging. Dat biedt mogelijkheden voor wie hier wil kopen of verkopen.

Vastgoedmakelaar Lommel


Het immokantoor Lommel van Heylen Vastgoed is dé makelaar die u helpt bij uw zoektocht naar een woning of die u helpt bij het verkopen of verhuren van uw eigendom. Maak vandaag nog een afspraak bij een van onze experten en huur, koop of verkoop zonder zorgen.

Bekijk het aanbod huizen te koop in Lommel en appartementen te koop in Lommel