Immokantoor Zoersel

U wil in de omgeving van Zoersel een woning kopen of huren? Dan rekent u op de specialisten van Heylen Vastgoed. Ons immokantoor in Zoersel is er natuurlijk ook voor wie zelf wil verkopen of verhuren in deze groene, bosrijke regio. U bent van harte welkom in ons kantoor op de Handelslei voor een kennismakingsgesprek en een gratis schatting van uw pand.

zoersel

Adresgegevens

Handelslei 50,
2980 Zoersel

Vandaag

Op afspraak

Maandag
Op afspraak

Dinsdag
Op afspraak

Woensdag
Op afspraak

Donderdag
Op afspraak

Vrijdag
Op afspraak

Zaterdag
Op afspraak

Makelaar Zoersel

Op zoek naar een makelaar in Zoersel? Al meer dan 40 jaar is immokantoor KWP een begrip voor wie op zoek is naar vastgoed in en rond Zoersel. Vandaag maakt het kantoor deel uit van het ruime netwerk van Heylen Vastgoed en daar heeft u als klant alleen maar voordelen bij!

Vanaf nu doet u beroep op de zekerheden van Heylen Vastgoed. Uiteraard blijft u genieten van een persoonlijke service, met advies op maat. Of u nu wil kopen of verkopen, huren of verhuren, u krijgt onze volledige ondersteuning, van A tot Z.

Onze vastgoedmakelaars in Zoersel ontvangen u graag voor een uitgebreid en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo leren we uw wensen, eisen en mogelijkheden kennen en gaan we in het uitgebreide Heylen Vastgoed netwerk op zoek naar uw ideale woonst. U wil een pand verkopen of verhuren? Ook dan bent u bij ons vastgoedkantoor in Zoersel aan het juiste adres. Wij bieden u een gratis schatting van uw woning aan en gebruiken ons netwerk om voor u een koper of huurder te vinden.

Ons immokantoor in Zoersel promoot uw pand via verschillende mediakanalen en in onze kantoren. De ervaren makelaars kennen de markt en helpen u met commerciële acties en juridische ondersteuning. 

Wonen in Zoersel

Bent u op zoek naar een immokantoor in Zoersel en wil u weten wat Zoersel zo bijzonder maakt? Wie Zoersel zegt, zegt bos en groen. De gemeente is dan ook een oase van rust en ligt middenin een uitgebreid netwerk van wandel- en fietsroutes. Het is een gemeente die groeit, maar die ook nog een dorpssfeer uitstraalt. Mensen spreken elkaar nog aan op straat, u voelt zich er meteen welkom.

Maar Zoersel heeft zelf heel wat te bieden op het vlak van handel en horeca. Hier vindt u een bruisend handelscentrum, leuke cafés en restaurants tot op topniveau. Daarnaast zijn er in Zoersel heel wat scholen, zodat het ook een erg jeugdige gemeente blijft. Zoersel ligt ook vlakbij de autosnelwegen E19 en E34, vanwaar u snel in Antwerpen, Turnhout, Hoogstraten, Lier of Herentals bent. Dat is een enorme troef die een positieve invloed heeft op de waarde van uw vastgoed.

De ligging, het scholenaanbod en het groene karakter maken van Zoersel de ideale plaats om te wonen. Zeker bij gezinnen met kinderen is Zoersel bijzonder populair. Rustig, maar toch dicht bij grote steden. Logisch dus dat de vraag naar woningen zo sterk stijgt. En de waarde van uw eigendom in Zoersel zal de komende jaren enkel maar blijven stijgen. Dit is dan ook een toplocatie om te investeren in vastgoed.

Vandaag zien wij bij ons immokantoor in Zoersel een groeiende vraag vanuit Nederland naar huurwoningen in Zoersel. Heeft u zelf vastgoed, dan is verhuren hier dus een succesformule. Wil u ook in deze mooie streek wonen? Maak vandaag nog een afspraak met de vastgoedmakelaar in Zoersel van Heylen Vastgoed!

Immokantoor Zoersel

Ons vastgoedkantoor Zoersel is uw eerste aanspreekpunt bij uw zoektocht naar een woning in deze omgeving. Onze professionele makelaars kennen de regio zeer goed en weten precies waar ze voor u op zoek moeten gaan om uw nieuwe woonst te vinden. Zo zijn de deelgemeenten Sint-Antonius, Halle-Zoersel, Risschotwijk en Bloemenwijk erg populair. Elke gemeente heeft een eigen karakter, maar ze vallen ook allemaal terug op de grote troeven van Zoersel zelf.

Dus wanneer u een makelaar nodig heeft die u helpt bij de zoektocht naar een woning of die u helpt bij het verkopen of verhuren van een eigendom, dan is onze makelaar in Zoersel er om te huren, kopen of verkopen, zonder zorgen.

Bekijk het aanbod huizen te koop in Zoersel en appartementen te koop in Zoersel. Maar kijk zeker ook naar onze appartementen te huur in Zoersel!
Afspraak maken Gratis schatting