U wil in de omgeving van Zoersel een woning kopen of huren? Dan rekent u op de specialisten van Heylen Vastgoed. Ons immokantoor in Zoersel is er natuurlijk ook voor wie zelf wil verkopen of verhuren in deze groene, bosrijke regio. U bent van harte welkom in ons kantoor op de Handelslei voor een kennismakingsgesprek en een gratis schatting van uw pand.

Kantoor Zoersel

Handelslei 50

2980 Zoersel

Vandaag
Op afspraak
Morgen
Op afspraak
maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Gesloten
Overweeg je om jouw woning te verkopen?

Vraag een gratis schatting aan of maak een afspraak

Makelaar Zoersel

Op zoek naar een makelaar in Zoersel? Al meer dan 40 jaar is immokantoor KWP een begrip voor wie op zoek is naar vastgoed in en rond Zoersel. Vandaag maakt het kantoor deel uit van het ruime netwerk van Heylen Vastgoed en daar heeft u als klant alleen maar voordelen bij!

Vanaf nu doet u beroep op de zekerheden van Heylen Vastgoed. Uiteraard blijft u genieten van een persoonlijke service, met advies op maat. Of u nu wil kopen of verkopen, huren of verhuren, u krijgt onze volledige ondersteuning, van A tot Z.

Onze vastgoedmakelaars in Zoersel ontvangen u graag voor een uitgebreid en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo leren we uw wensen, eisen en mogelijkheden kennen en gaan we in het uitgebreide Heylen Vastgoed netwerk op zoek naar uw ideale woonst. U wil een pand verkopen of verhuren? Ook dan bent u bij ons vastgoedkantoor in Zoersel aan het juiste adres. Wij bieden u een gratis schatting van uw woning aan en gebruiken ons netwerk om voor u een koper of huurder te vinden.

Ons immokantoor in Zoersel promoot uw pand via verschillende mediakanalen en in onze kantoren. De ervaren makelaars kennen de markt en helpen u met commerciële acties en juridische ondersteuning. 

Wonen in Zoersel

Bent u op zoek naar een immokantoor in Zoersel en wil u weten wat Zoersel zo bijzonder maakt? Wie Zoersel zegt, zegt bos en groen. De gemeente is dan ook een oase van rust en ligt middenin een uitgebreid netwerk van wandel- en fietsroutes. Het is een gemeente die groeit, maar die ook nog een dorpssfeer uitstraalt. Mensen spreken elkaar nog aan op straat, u voelt zich er meteen welkom.

Maar Zoersel heeft zelf heel wat te bieden op het vlak van handel en horeca. Hier vindt u een bruisend handelscentrum, leuke cafés en restaurants tot op topniveau. Daarnaast zijn er in Zoersel heel wat scholen, zodat het ook een erg jeugdige gemeente blijft. Zoersel ligt ook vlakbij de autosnelwegen E19 en E34, vanwaar u snel in Antwerpen, Turnhout, Hoogstraten, Lier of Herentals bent. Dat is een enorme troef die een positieve invloed heeft op de waarde van uw vastgoed.

De ligging, het scholenaanbod en het groene karakter maken van Zoersel de ideale plaats om te wonen. Zeker bij gezinnen met kinderen is Zoersel bijzonder populair. Rustig, maar toch dicht bij grote steden. Logisch dus dat de vraag naar woningen zo sterk stijgt. En de waarde van uw eigendom in Zoersel zal de komende jaren enkel maar blijven stijgen. Dit is dan ook een toplocatie om te investeren in vastgoed.

Vandaag zien wij bij ons immokantoor in Zoersel een groeiende vraag vanuit Nederland naar huurwoningen in Zoersel. Heeft u zelf vastgoed, dan is verhuren hier dus een succesformule. Wil u ook in deze mooie streek wonen? Maak vandaag nog een afspraak met de vastgoedmakelaar in Zoersel van Heylen Vastgoed!

Immokantoor Zoersel

Ons vastgoedkantoor Zoersel is uw eerste aanspreekpunt bij uw zoektocht naar een woning in deze omgeving. Onze professionele makelaars kennen de regio zeer goed en weten precies waar ze voor u op zoek moeten gaan om uw nieuwe woonst te vinden. Zo zijn de deelgemeenten Sint-Antonius, Halle-Zoersel, Risschotwijk en Bloemenwijk erg populair. Elke gemeente heeft een eigen karakter, maar ze vallen ook allemaal terug op de grote troeven van Zoersel zelf.

Dus wanneer u een makelaar nodig heeft die u helpt bij de zoektocht naar een woning of die u helpt bij het verkopen of verhuren van een eigendom, dan is onze makelaar in Zoersel er om te huren, kopen of verkopen, zonder zorgen.

Bekijk het aanbod huizen te koop in Zoersel en appartementen te koop in Zoersel. Maar kijk zeker ook naar onze appartementen te huur in Zoersel!
Afspraak maken Gratis schatting

 

Verkopers in jouw regio geven Heylen een 4.4

De waarderingen van onze klanten zijn zeer belangrijk voor ons. Zij vertellen eerlijk wat ze van onze samenwerkingen vonden en geven ons de kracht om nog beter service te verlenen.

E
Emiel
4.5

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van de verkoop van ons huis. Wij kunnen iedereen aanraden de verkoop of aankoop via Heylen Vastgoed te doen. Wij kijken al uit naar het verdere verloop van de verkoop.

F
Frederik
5

Heylen Vastgoed Malle, bedankt om mijn woning op zo een korte tijd te verkopen! Jazzy, zelden heb ik een makelaar zo gedreven gezien, communicatief en correct. Een plezier om mee te werken, een aanrader voor iedereen!

J
Jef
4

In combinatie met de verkoop van de zaak boden wij ook het huis te koop aan. Na enkele meetings op het kantoor in Herentals konden we zelf de eigendom verkopen en waren we ten zeerste tevreden van de logistieke steun van Pieterjan en het Heylen-team. Verkopen met steun van of via Heylen zou ik zeker aanraden.

Altijd een kantoor in de buurt

foto 1864a1eb 6

Antwerpen

Italiëlei 207A,
2000 Antwerpen

Meer informatie
zand

Antwerpen 't Zand

Sint Jansvliet 5,
2000 Antwerpen

Meer informatie
Brasschaat

Brasschaat

Bredabaan 260,
2930 Brasschaat

Meer informatie
dendermonde

Dendermonde

Mechelsesteenweg 137,
9200 Dendermonde

Meer informatie
Deurne

Deurne

Bisschoppenhoflaan 284,
2100 Deurne

Meer informatie
foto 202fb689 9

Ekeren

Kloosterstraat 89-93,
2180 Ekeren

Meer informatie
geel

Geel

Antwerpseweg 105,
2440 Geel

Meer informatie
genk 2(1)

Genk

Sint-Martinusplein 1,
3600 Genk

Meer informatie
Immokantoor Hasselt

Hasselt

de Schiervellaan 13,
3500 Hasselt

Meer informatie
Immokantoor Heist

Heist-op-den-Berg

Theofiel De Biestraat 11,
2220 Heist-op-den-Berg

Meer informatie
foto 05288e33 1

Herentals

Grote Markt 8-10,
2200 Herentals

Meer informatie
DSC01853

Kalmthout

Heidestatiestraat 22,
2920 Kalmthout

Meer informatie
4P2A3306 copy

Lier

Antwerpsesteenweg 359,
2500 Lier

Meer informatie
lommel

Lommel

Kerkstraat 3,
2920 Lommel

Meer informatie
foto 2f72f3ca 5

Malle

Lierselei 13 bus 1,
2390 Malle

Meer informatie
kantoor mechelen

Mechelen

Oscar Van Kesbeeckstraat 7,
2800 Mechelen

Meer informatie
Mortsel

Mortsel

Antwerpsestraat 34,
2640 Mortsel

Meer informatie
foto ae187159 2

Turnhout

Kempenlaan 32,
2300 Turnhout

Meer informatie
waasland

Waasland

Prinses Josephine Charlottelaan 72,
9100 Sint-Niklaas

Meer informatie
Knipsel

Wuustwezel

Bredabaan 497,,
2990 Wuustwezel

Meer informatie
zoersel

Zoersel

Handelslei 50,
2980 Zoersel

Meer informatie